Innerdører

Massiv dørenen er tradisjonsrike dører med massiv stamme, kombinert med splittet og limt ramtre, som gir en meget stabil dør med kvalitet til minste detalj. Ytterste lag på ramtre i HDF og speil i MDF. 

Formpressede dører er våre mestselgende dører med dype utforminger som går lett inn i ethvert hjem. Formpressede dører er enklere og rimeligere en massiv dører, men er fortsatt fullverdige dører. Serien er bygd på på presset fiberplate med enkel ramtre og honeycomb-fylling. Formpresset dør i tett utgave kan leveres som kompaktdør. Glassdørene leveres standard med 4mm herdet klart glass. 

Kompakt dørene har en kjerne av rørspon, med samme ansikt som vanlig standard formpress. Døren har en vesentlig bedre lydreduksjon og en vesentlig høyere vekt i forhold til honeycomb-varianten. Leveres kun i tett utgave. 

Furu dørene er tradisjonsrike dører med massiv stamme. Når dette kombineres med splittet og limt ramtre gir dette en meget stabil dør. Glassdørene leveres standard med 4mm herdet klart glass. 

 

Massiv:                               Formpresset:                      Kompakt: